Beleid

Stichting Norbau is een kleine stichting die jaarlijks haar beleid bepaalt. We ontwikkelen zogenaamde ‘interventies’ op basis van de Citymap methodiek. Dit zijn zowel op maat ontwikkelde dialogen, workshops als adviestrajecten.  Onder projecten een selectie van  gerealiseerde activiteiten.

Ons nieuw beleid zal zich meer op innovatie en kwaliteit richten. Hiervoor onderzoeken we nu ons aanbod in relatie tot de cultuur en onderwijssector. En hoe we ons aanbod en onze Citymap methodiek verder kunnen ontwikkelen.

In 2018 hebben we een marktonderzoek omtrent cultuureducatie in provincie Noord-Holland afgerond. Hieronder de link van het verslag.

Na het volledig onderzoek kunnen we ons beleidsplan en onze nieuwe koers tot en met 2020 hier publiceren. We varen nu een nieuwe koers waarin onderzoek en advies centraal staan. Hierbij hoort een nieuwe huisstijl. We zijn erg blij met deze nieuwe website en ons nieuw zwart/wit logo.

Sinds 2020 verkennen we nieuwe toepassingen van de Citymap methodiek in het culturele en sociale domein.  Deze resultaten worden verwerkt in ons beleidsplan 2021-2025.

In grote lijnen valt ons beleid tot nu toe te lezen in het beleidsplan 2015-2020.  Onze financiële jaarverslagen zijn aan te vragen via info@norbau.nl